De ontspanningsmassage

 


Deze massage heeft een diepe ontspannende werking op zowel lichaam als geest. Met verwarmde olie zal negentig minuten lang het gehele lichaam, van het hoofd tot aan de tenen, gemasseerd worden. Je waant je meteen in een paradijs door de rustige muziek en de sfeervolle en warme massageruimte. Na deze massage kun je het drukke dagelijkse leven weer met gemak aan!

 

Chocolade massage

Een massage waar u gelukkig van wordt.

De hot chocolate massage is een behandeling waarbij gemasseerd wordt met warme, vloeibare cacao-olie. Deze cacao-olie is goed voor de huid en de heerlijke geur werkt zeer ontspannend.

Wist u dat de stoffen uit de cacaoboon het lichaam vitaliseren, het weefsel elastisch houden, de vetafbraak stimuleren, vocht afvoeren en het lichaam beschermen tegen vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor het verouderingsproces? Het is dus niet alleen lekker, maar ook goed!

Klassieke massage

Klassieke massage is vooral gericht op het soepel maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen

DUO MASSAGE

Samen genieten van een duomassage

Geniet samen met uw partner van een gezelligge en ontspannende duomassage.

DE LUXE MASSAGE

Is een combinatie van ontspanningsmassage , hotstone en kruidenstempelmassage en afgewerkt met  warme kompressen.

Manuele Lymfedrainage

Lymfedrainage is een vorm van massage die tot doel heeft de circulatie van vloeistoffen in het lymfestelsel van het lichaam te stimuleren en te verbeteren. Het lymfestelsel voert overtollig vocht af uit de ruimte rond de weefsels en transporteert de lymfe naar de lymfeklieren, die het filteren en afvalproducten, schadelijke cellen, bacteriën en toxines verwijderen.

Abhisek ( honingmassage )

 

 
Zeer aangename lichaamsmassage met warme aromatische honing. Het maakt de huid fluweelzacht, gevoed en gehydrateerd. De gunstige eigenschappen van honing zijn al lang bekend, onder andere dankzij Cleopatra en Pope, die het graag gebruikten, bijvoorbeeld in combinatie met melk om de huid glad te maken en in zijn jeugd te behouden. Honing is een echte schat van de natuur. Het is de rijkdom van minerale zouten, vitamines (B, C, A, D en E) van organische zuren, enzymen en etherische oliën en suikers (glucose en fructose) .Het verbetert de bloedcirculatie en geeft vitale energie aan de cellen. Het heeft ook een groot antiseptisch effect - het vernietigt micro-organismen die verantwoordelijk zijn voor ontstekingen, kalmeert irritaties en versnelt wondgenezing. Het is een echte opluchting voor de droge, vermoeide huid, zonder glans

Lifting 3D Fusion gezichtsmassage

Lifting 3D Fusion gezichtsmassage +peeling-masker

De massage bestaat uit drie fasen: aftappen, ontspannen en tillen. De combinatie van deze drie manieren om de huid te beïnvloeden, stimuleert intensief en diepgaand alle lagen, evenals de gezichtsspieren. Het resultaat is een diepe stimulatie, voeding en opheffing van de gehele spierstructuur ter ondersteuning van de huid. Na de massage wordt het gezicht ovaal zichtbaar verbeterd, rimpels worden geëgaliseerd en de huid is strak.