Lifting 3D Fusion gezichtsmassage

De manier waarop we ons gezicht vandaag verzorgen, zal het uiterlijk binnen enkele, of zelfs een tiental jaar beïnvloeden, dus het is de moeite waard om hier voldoende aandacht aan te besteden. Het verouderingsproces van de huid wordt actief rond de leeftijd van 25.

LIFTING FUSION 3D GEZICHT BEHANDELING

intensief opheffende gezichtsmassage, die het gezicht ovaal vormt, de wangen vormt, diep ontspannend is .

De behandeling begint met een peeling

Dan is er een 3-fasen MASSAGE van het gezicht, de hals en de decolleté: zachte drainage van het gezicht, lifting en losmaken.Dan een kruidenmasker.De effecten zijn zichtbaar na de eerste behandeling

ABHISEK-honing massage

Zeer aangename lichaamsmassage met warme aromatische honing. Het maakt de huid fluweelzacht, gevoed en gehydrateerd. De gunstige eigenschappen van honing zijn al lang bekend, onder andere dankzij Cleopatra en Pope, die het graag gebruikten, bijvoorbeeld in combinatie met melk om de huid glad te maken en in zijn jeugd te behouden. Honing is een echte schat van de natuur. Het is de rijkdom van minerale zouten, vitamines (B, C, A, D en E) van organische zuren, enzymen en etherische oliën en suikers (glucose en fructose) .Het verbetert de bloedcirculatie en geeft vitale energie aan de cellen. Het heeft ook een groot antiseptisch effect - het vernietigt micro-organismen die verantwoordelijk zijn voor ontstekingen, kalmeert irritaties en versnelt wondgenezing. Het is een echte opluchting voor de droge, vermoeide huid, zonder glans

 

 

De ontspanningsmassage

 


Deze massage heeft een diepe ontspannende werking op zowel lichaam als geest. Met verwarmde olie zal negentig minuten lang het gehele lichaam, van het hoofd tot aan de tenen, gemasseerd worden. Je waant je meteen in een paradijs door de rustige muziek en de sfeervolle en warme massageruimte. Na deze massage kun je het drukke dagelijkse leven weer met gemak aan!

 

Chocolade massage

Een massage waar u gelukkig van wordt.

De hot chocolate massage is een behandeling waarbij gemasseerd wordt met warme, vloeibare cacao-olie. Deze cacao-olie is goed voor de huid en de heerlijke geur werkt zeer ontspannend.

Wist u dat de stoffen uit de cacaoboon het lichaam vitaliseren, het weefsel elastisch houden, de vetafbraak stimuleren, vocht afvoeren en het lichaam beschermen tegen vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor het verouderingsproces? Het is dus niet alleen lekker, maar ook goed!

Klassieke massage

Klassieke massage is vooral gericht op het soepel maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen

DUO MASSAGE

Samen genieten van een duomassage

Geniet samen met uw partner van een gezelligge en ontspannende duomassage.

DE LUXE MASSAGE

Is een combinatie van ontspanningsmassage , hotstone en kruidenstempelmassage en afgewerkt met  warme kompressen.

Manuele Lymfedrainage

Lymfedrainage is een vorm van massage die tot doel heeft de circulatie van vloeistoffen in het lymfestelsel van het lichaam te stimuleren en te verbeteren. Het lymfestelsel voert overtollig vocht af uit de ruimte rond de weefsels en transporteert de lymfe naar de lymfeklieren, die het filteren en afvalproducten, schadelijke cellen, bacteriën en toxines verwijderen.

IJS MASSAGE

 

* VIT-ICE®  heeft Anti Cellulite eigenschappen !!!
* Tonifieert huidmetabolisme
* Stimuleert de bloed- en lymfecirculatie.
* Voorkomt zwelling

 

VIT-ICE® stelt u in staat om op een eenvoudige manier een ijs massage uit te voeren. Het kan tijdens een ontspannend warm douche samen met massage
worden gebruikt. De wisselende temperaturen versterken de voordelen van deze therapie.

CHINESE CUPPING MASSAGE


 Wat gebeurt er tijdens een Cupping behandeling?

Door het vacuüm onder de huid wordt er bloed naar de behandelde plek gezogen. Het effect is een betere doorbloeding van het fasciale netwerk en het lichaam kan zich ontdoen van afvalstoffen. Een cupping behandeling voelt als een stevige massage en geeft ontspanning en brengt het lichaam in balans. Diepere lagen worden daarbij bereikt. Door de behandeling kunnen er lokaal rode plekken verschijnen maar dit ...is volkomen normaal en die plekken verdwijnen na enkele dagen. Tevens kan de eerste behandeling pijnlijk aanvoelen doordat het weefsel gespannen is. Regelmatig cuppen zorgt voor een soepel en gezond fasciaal netwerk.

Effect van cupping (indicaties)
•Ontspannende, kalmerende en mobiliserende werking van het fasciale netwerk.
•Afvoer van afvalstoffen en vocht (lymfedrainage).
•Stimuleert de productie van collageen en elastine.
•Verbetering van de doorbloeding, elasticiteit en stevigheid van de huid (cellulitis).