UDVARTANA

Udvartana ~ medicinale poedermassage
Udvatana is een volledige lichaamsmassage waarbij gebruik gemaakt wordt van medicinale poeder na warme olie. Doordat de massagerichting in opwaartse richting is, ontstaat er wrijving. Het bevordert de bloedcirculatie en het metabolisme. Daarnaast reinigt de poeder de huid. Dit type massage is bij uitstek geschikt voor gewichtsverlies.

Indicaties:

overgewicht,
slechte circulatie,
huidproblemen,
gewrichtspijnen.
Duur van de behandeling: 60-90 minuten

ABHYANGA

Deze massagevorm heeft een zeer ontspannende en reinigende uitwerking. Het lichaam wordt zoveel mogelijk synchroom gemasseerd, met terugkerende lange strijkingen hetgeen een algeheel gevoel van heelheid en welbevinden geeft. Er wordt over het algemeen warme pure sesamolie gebruikt waarbij desgewenst een zelfgekozen pure etherische olie aan toegevoegd kan worden. Duur van de massage is een uur tot anderhalf uur.

Ratnaabhyanga

Oliemassage van het gehele lichaam in combinatie met edelsteentherapie.

De edelstenen hebben een energetische werking en geven zuiverheid in geest en lichaam.

Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage is een masaage van oosterse oorsprong , waarbij gewerkt wordt met warme tot hele kruidenstempels

Udvartana

Udvartana ~ medicinale poedermassage
Udvatana is een volledige lichaamsmassage waarbij gebruik gemaakt wordt van medicinale poeder na warme olie.  Doordat de massagerichting in opwaartse richting is, ontstaat er wrijving. Het bevordert de bloedcirculatie en het metabolisme. Daarnaast reinigt de poeder de huid. Dit type massage is bij uitstek geschikt voor gewichtsverlies.

Indicaties:

overgewicht,
slechte circulatie,
huidproblemen,
gewrichtspijnen.
Duur van de behandeling: 60-90 minuten

Shirodhara
Zeer ontspannende massage.
Corrigeert disbalans in de zintuigen ,beschermt ze en scherpt ze aan.Goed voor aandoeningen als slapeloosheid en migraine.

Quiro - Spaanse anti-rimpelmassage +peeling +kruidenmasker

Quiro - een zeer voedzaam ritueel gericht op de ontwikkeling van gebieden die bijzonder gevoelig zijn voor rimpels. Het omvat stimulatie van de bloedsomloop en stimulatie van bindweefsel in het gebied dat wordt bedekt door het verouderingsproces, met verminderde elasticiteit. De massagetechniek activeert de natuurlijke mechanismen van regeneratie van huidweefsel. Vermoeide, droge teint wordt gevoed, gespannen en volle uitstraling. De behandeling omvat gezichts-, nek- en decollete massage, kruidenschil en kruidenmasker

Mukaabhyanga +peeling + kruidenmasker

Ayurvedische gezichtsbehandeling Onder de verfraaiende behandelingen heeft Mukabhyanga in SPA unieke effecten. Voorafgegaan door gezichtsreiniging. Bovendien wordt vervolgens een Ayurvedische peeling gebruikt. Het grootste deel van de behandeling is een gezichtsmassage gericht op de zogenaamde marmapunten, of kruispunten van energie en fysieke kanalen in het menselijk lichaam

Khadivasti

Khadivasti is een zeer eenvoudige, maar ook uiterst effectieve oliebehandeling (snehana) voor de wervelkolom. Hete, kruiden-therapeutische oliën worden topisch aangebracht tijdens de procedure.

Indicaties voor de procedure:

 -ischias
- degeneratieve veranderingen in de wervelkolom
- schoudergordelmontage
-pijnlijke zenuwen
-lumbago
-slapelosheid
-langdurige gewrichtspijn
-harmonisatie van de besturingscentra van het energiesysteem (chakra's)