BALINESE MASSAGE

Balinese massage om vele technieken te combineren zoals : acupressuur , ayurveda , reflexologie, streching en aromatherapie in een behandeling.

Er is ook een techniek vanwege de culturele uitwisseling van mensen uit verschillende regio s  van  China en India.De massage wordt diep beinvloed door sterke druk en daaropvolgende intense druk , vloeiend maken , leunen , wrijven en zacht uitrekken van de huid.

Balinese massage zorgt ervoor dat de persoon een gevoel van diepe ontspanning krijgt.

Dit type massage kalmeert de geest en ontspant de gespannen spieren .De behandeling wordt uitgevoerd met een boter die aangenaam ruikt en aanvoelt .Het wordt aanbevolen als een behandeling ter ondersteuning van kwalen.

 

THAISE MASSAGE NUAD PHAEN BORAN

Traditionele Thaise massage is een techniek van zogenaamde diepe massage en tegelijkertijd een effectieve methode van manuele therapie , die meer dan 2500 jaar teruggaat met zijn traditie.

Dit is een compilatie  van acumpresuur van de belangrijkste punten op het menselijk lichaam met elementen van passieve yoga , stretching en reflexologie.

Het belangrijkste doel van Thaise Massage is om spieren , gewrichtsbanden , gewrichten , gewrichtszakken en fascia uit te rekken en te ontspannen.

Thaise Massage genaamd ¨yoga voor lui¨ wordt gedaan in kleding , op een mat.

Naast de hand gebruikt de masseur onderarmen , ellebogen en voeten.

Turkse ritueel

Het is een oosters ritueel dat totale ontspanning mogelijk maakt. We gaan de douche in en we bevochtigen ons lichaam met warm water. Poriën openen en verzachten de huid. Hierdoor wordt het gemakkelijker om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. De masseur voert een scrub van het hele lichaam uit met een Kessa-handschoen en Arabische, natuurlijke zeep Savon-Noir is een combinatie van olie en gemalen zwarte olijven. Het lichaam krijgt na deze peeling een fluweelzachte gladheid en een gevoel van diepe zuiverheid.

De Masseuse zal op het gladgemaakt lichaam een schuim van zeep aanbrengen, gemaakt op basis van een nobele olie. Dit schuim zal worden gebruikt om traditionele Turkse massage te maken. Het gebruik van schuim in de massage brengt een hydraterende en diepe voeding van de huid met zich mee.Tenslotte voert de therapeut een ontspannende massage met aromatherapie of kokosolie uit.Het effect van het ritueel is een extreem fluweelachtige en gereinigde huid. Een gevoel van gelukzaligheid en plezier.

Marokanse ritueel

Het hele ritueel bestaat uit vier fasen:

I. LICHAAMSVOCHTIGHEID: We gaan de douche in en bevochtigen ons lichaam met warm water. Poriën openen en verzachten de huid. Hierdoor wordt het gemakkelijker om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. We genieten van de warmte van het water dat langs onze huid stroomt ...

II. NAUWKEURIGE REINIGING VAN HET LICHAAM: deze fase bestaat uit een diepe lichaamspeeling met speciale zwarte zeep (zwarte olijven, olijfolie) en een Kessa-handschoen. Het effect is merkbaar en onmiddellijk zichtbaar!

III. DOEL VAN MAROKKO ZWARTE VULCANISCHE KLEI: Breng een dunne laag aan op de eerder gedroogde huid en laat deze drogen. Spoel vervolgens het lichaam met een zachte stroom lauw water. Klei hydrateert en verstevigt de huid en voorkomt uitdroging.

IV. RUBBERTEAM: Na de behandelde, gereinigde en gedroogde huid is het tijd voor "vloeibaar goud" - arganolie. Al duizenden jaren gebruikt door Marokkaanse vrouwen voor een mooie en jonge look. Dit "elixer van de jeugd" heeft een sterk regenererend, hydraterend en anti-verouderend effect. Een zachte, ontspannende massage van het hele lichaam sluit op wonderbaarlijke wijze ons schoonheidsritueel af in een hamam.

Je voelt de lichtheid van je lichaam, de volheid van vitaliteit en de kracht van positieve energie.