menu
Kies uw taal
Reviews
Tineke W.
05/09/2020
Deugddoende Balinese massage, Ewa voelt het lichaam goed aan. Professionele massage.
Marinka D.
31/07/2020
Je word zeer vriendelijk ontvangen , krijgt de nodige uitleg en word naar een bijzonder mooie kamer gebracht die enorme rust uitstraalt . De muziek , de lichtkleuren , de sfeer , alles is er om enorm te relaxen . De techniek van massage is uniek en een weldaad voor lichaam en geest . Ik ben grote fan geworden . Voel me als herboren ! Een absolute aanrader
.
18/06/2020
Gewoonweg super!
Angelina M.
17/06/2020
1 woord: Wauw!
wouter c.
15/06/2020
Héérlijke Balinese massage gehad van de erg ervaren en professionele Ewa. Zeker voor herhaling vatbaar, bedankt!
Lindsey N.
25/02/2020
Was een hele aangename ervaring. De gastdame laat je echt genieten in alle rust en stilte met een lichte achtergrond muziek. Na de verwenbeurt krijg je nog iets aangeboden om te drinken. De gastdame is een warme vrouw die gerust nog een praatje met je maakt.
Jurgen D.
31/01/2020
Zeer vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg bij begin, heel respectvol, zalige massage, je komt volledig ontspannen buiten! Zeker voor herhaling vatbaar!
Tania C.
17/01/2020
Het was een heerlijke ervaring, heel ontspannend, met heel veel warme olie. Heel vriendelijk onthaal, ik voelde mij direct op mijn gemak. Een deugddoende massage!!! Zeker voor herhaling vatbaar.
Tamara L.
28/10/2019
Fantastische ervaring en zalig genieten. Een top gastvrouw met lekkernijen. Een unieke ervaring
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat