menu
Kies uw taal

Maak kennis met Ewa van Zen-Studio

Tekst: Lifestylebooking.be

In 2006 startte Ewa met massages in Polen en legde zich toe op healing en Ayurvedische massages. “Ik volgde mijn opleidingen in Polen en blijf me nog steeds daar bijscholen. Onlangs heb ik mij toegelegd op de Oosterse massagetechnieken zoals de Balinese massage, Thaise massage en Turkse of Marokkaanse rituelen met scrub en pakking. Mijn eerste zaak startte ik in Polen, maar in 2013 ben ik naar België verhuisd. Hier heb ik gewerkt in verschillende wellness-centra, maar ondertussen heb ik begin 2019 mijn eigen zaak opgestart. Het voelde gewoon goed om terug iets voor mezelf te beginnen hier met mijn ervaring en passie.Tekst hier

Ayurvedische massages & Oosterse rituelen

Bij Zen-Studio is er een ruime keuze uit verschillende massages ter ontspanning of om bepaalde klachten te behandelen. “Ik wil steeds meer weten en bijleren zodat ik iedereen kan helpen. Sommige mensen komen alleen voor de ontspanning, maar ik kan ook helpen bij gespannen spieren, hoofdpijn, stress, rugpijn, vastzittende schouders of nek. Als ik mensen kan helpen, voel ik mij goed. Ik geef uitleg over de verschillende soorten massages en vraag dan of het hard of zacht mag zijn. De sfeer is heel belangrijk. Er branden kaarsjes, het sfeerlicht kan van kleur veranderen en de ruimte is Oosters getint. Donkere meubels, speciale massagetafels voor de Ayurvedische massages en rituelen en een Boeddha-wand, speciaal uit Polen overgekomen.” 

Ewa hecht belang aan ontspanning, discretie en hygiëne om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. “De klanten kunnen hier ook douchen voor hun ritueel of na een scrub of pakking. De Ayurvedische massage zijn erg ontspannend en energetisch doordat er ook op de meridianen, chakra’s en marma-punten gewerkt wordt. Ik gebruik speciale kruidenolieën, aangepast aan de massagesoort. Ook de muziek stem ik af op elke massage. Bij de Shirodhara massage stroomt er warme olie op het derde oog, het plaatsje tussen je wenkbrauwen. Dit is ideaal voor mensen met hoofdpijn, migraine, slaapproblemen,...”

“Ik heb al heel lang interesse in massages, het geeft me kracht en energie.

Daarnaast kun je ook kiezen voor arrangementen, rituelen of een gelaatsverzorging bij Zen-Studio. “De Oosterse rituelen zijn met een lichaamsscrub met Kesa-handschoen, pakking & massage. Eerst een warme douche om de spieren op te warmen en de poriën open te zetten. Het Turkse ritueel is met schuimzeep, het Marokkaanse is met een kleipakking. Dit zijn stevigere en diepere lichaamsbehandelingen. De arrangementen zijn heerlijk ontspannend, en ook mogelijk voor 2 personen. Hierbij geef ik afwisselend de behandeling bij elke persoon. Bij de gelaatsverzorging heb je de keuze uit lifting, ontspannend of anti-aging. Telkens hoort er een uitgebreide gelaatsmassage bij met aangepaste technieken.”

“Ik heb al heel lang interesse in massages. Vroeger ging ik op zoek naar wat ik kon doen en wat ik ook leuk vond. En zo kwam ik bij masseren. Ik vind het heel leuk en het geeft mij kracht en energie. Ik zie dat ik mensen kan helpen en ze tevreden zijn, wat veel voldoening geeft. Klanten voelen dat ik het graag doe. Na elke massage krijgen ze nog iets om te drinken en een klein hapje. Dan kan er nog een beetje nagepraat worden. Ik droom er soms zelfs van in mijn slaap, dan ben ik nog aan het masseren”, lacht Ewa


Ben je benieuwd wat Zen-studio voor jou kan betekenen?
Neem contact op met Ewa, ze bekijkt graag hoe ze jou kan helpen!

​​​​​​​

NEEM CONTACT OP
Boek online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten
Messenger logo
Chat