) Naturalny olej NEEM 50ml
Spis
Wybierz swój język

Naturalny olej NEEM 50ml

€ 10,00 zaw. VAT
  • Czas dostawy: 2-3 dagen

Opis




gęsty olej o charakterystycznym zapachu


lekarstwo na całe zło



Neem (wiciokrzew indyjski) w pismach ajurwedyjskich nazywa się sarva nivarini lub „lekiem na wszystkie choroby”. Ma bardzo charakterystyczny zapach, intensywny zapach i brązowo-zielony kolor. Uzyskuje się go przez tłoczenie na zimno nasion indyjskiego drzewa miodowego Azadirachta Indica. Zastosowanie oleju neem w kosmetykach opiera się na jego właściwościach przeciwbakteryjnych, przeciwwirusowych i regenerujących. Jest stosowany w mydłach, szamponach, pastach do zębów i płynach do płukania ust. Wspomaga leczenie egzemy, łuszczycy, grzybicy, łupieżu i stanów zapalnych. Stosowany również na delikatnych paznokciach. Jest to nieschnący olej. Olej ma właściwości antybakteryjne, łagodzi swędzenie. Polecany do skóry suchej, podrażnionej, łuszczącej się i zapalnej.

REcenzje

Brak recenzji tego produktu.

Klient również kupił

  • enkel levering in belgie
  • EU LANDEN VIA EMAIL
Messenger logo
Czat